VVM-Materiale 2019

På denne side vil vi placere så meget af VVM-materialet som muligt.

Du kan nu selv hjælpe med at beskytte naturen i Jammerland Bugt mod de gigantiske havvindmøller. Inden 28. februar skal du skrive en mail til open-door@ens.dk og give udtryk for en indsigelse mod projektet.

Det behøver ikke at være specielt teknisk, men skal gerne relatere sig til et af de emner som VVM-materialet omhandler. Dette kunne være indsigelse i forbindelse med: visuelle forhold, støjgener, påvirkning af fuglelivet, påvirkning for marsvin eller andre former for kritik af projektet.

Vi vil frem til den 28. februar løbende skrive artikler, der viser nogle af de fejl og manipulationer vi har fundet i rapporterne. Disse kan bruges til inspiration. Jo flere indsigelser projektet får, jo større er muligheden for at projektet flyttes til en bedre lokalitet.

Her er hovedrapporten (uploaded fra ENS 8/1-2019):

Her er bilagsrapporter:

European Energy

Der er flere, der har spurgt os om European Energy A/S, og hvem der står bag selskabet, og vi har derfor set hvad vi kunne finde på de offentligt tilgængelige medier.

European Energy A/S er et firma, der primært arbejder med vind- og solenergi. Selskabet både projekterer, opsætter og driver energiparker forskelige steder i Europa. Selskabet har aldrig opført et havvindmølleanlæg før. De har ca. 67 ansatte og tjente ca. 112 mio. i 2015, egenkapitalen er ca. 475 mio.

Firmaets hovedaktionær er direktør Knud-Erik Andersen, Lyngby (76%). Herudover er to andre ansatte, Jens-Peter Zink (10%) og Michael D. Pedersen (14%) medejere.

Nedenfor findes link til yderligere oplysninger

Om Knud-Erik Andersen:

http://www.business.dk/evb-archive/anonym-superivaerksaetter-paa-gyldent-vind-eventyr

Regnskab fra European Energy A/S:

European_Energy_2014

Bemærk at European Energy A/S i regnskabet fra 2014 på side 22 er i stand til at se Omø projektet fra kysten ved Asnæs…Geografi er givetvis ikke deres største styrke.

Regnskab 2015:

http://europeanenergy.dk/fileadmin/ee_files/Financial_Information/Euro_Energy_2015_Report__disclosure.pdf

Link til hjemmeside:

European Energy A/S

Om deres forretningsmetoder:

Forretningsmetoder?

 

En kommentar til VVM-Materiale 2019

  1. Bodil Holst Kjær skriver:

    Knud Erik Andersen, direktør i og ejer af European Energy, må være en travl mand. Han er direktør i eller sidder i bestyrelsen for i alt 92 selskaber. Alle med adresse Gyngemose Parkvej 50, Søborg. Kilde: http://www.proff.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.