“Beskyt Jammerland Bugt” deltog i Folkemøde Kalundborg 2016

På det nyligt afholdte Folkemøde Kalundborg i Høng viste der sig stor lokalpolitisk modstand mod de projekterede havvindmøller i Jammerland Bugt. 

Foreningen “Beskyt Jammerland Bugt” havde en velbesøgt stand til folkemødet, og besøgte selv de forskellige politiske partier, for at tage temperaturen på den lokalpolitiske opbakning til vores sag.

Det viste sig at stort set alle partier fra både rød og blå blok deler vores synspunkter og bekymringer præsenteret i vedhæftede tipskupons fire spørgsmål. De fleste skrev således glade smileys på de enkelte udsagn. Eneste undtagelse var Alternativet, der efter mange overvejelser endelig havde svaret på det første spørgsmål, men herefter besluttede sig til at trække det tilbage og afbryde deres medvirkning i undersøgelsen.  

Socialdemokratiet og de Radikale støtter os også, men vi forstod fra vores samtaler at der er forskellige holdninger til havvindmølleprojektet i begge partier. Derfor er det vigtigt, at vi fortsat spørger vores politikere om deres holdninger og hvad de vil gøre for at stoppe projektet med gigantiske havvindmøller i Jammerland Bugt.  

Spg maj 2016

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to “Beskyt Jammerland Bugt” deltog i Folkemøde Kalundborg 2016

  1. Bodil Holst Kjær skriver:

    Utroligt, at Alternativet
    ikke kunne svare positivt på spørgsmål 2!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.