Havvindmølleprojektet i Jammerland Bugt er sendt i myndighedshøring

Med nedenstående tekst har Energistyrelsen fredag den 24. februar 2017 sendt Havvindmølleprojektet i Jammerland Bugt til høring hos de relevante myndigheder. Efter at disse myndigheder – herunder specielt Kalundborg Kommune – har givet  indsigelser, skal disse indsigelser behandles hvorefter der kommer en offentlig høring.

Foreningen “Beskyt Jammerland Bugt” og alle de over 5.000 borgere, der har skrevet under på protest mod havvindmøllerne, samt Danmarks Naturfredningsforening og Dansk Ornitologisk Forening skal og kan IKKE give indsigelser nu. Det er udelukkende myndighederne der bliver spurgt.

Her er teksten fra ens.dk (og ja, man kan ikke finde teksten i søgefeltet hos ens.dk, der skal et større detektivarbejde til):

“24. Februar 2017 – Myndighedshøring af VVM-redegørelsen

Energistyrelsen har sendt VVM-redegørelsen i myndighedshøring i 4 uger. Myndighederne kan indgive høringssvar med bemærkninger til de udførte miljøundersøgelser. Efter myndighedshøringen kan det være nødvendigt, at der udføres yderligere undersøgelser som tillæg til VVM-redegørelsen.”

Projektet i Jammerland Bugt fortsætter således ufortrødent fremefter, og der bliver brug for alle frivillige kræfter i foråret 2017, for at få stoppet de monstrøse havvindmøller i den naturskønne bugt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Havvindmølleprojektet i Jammerland Bugt er sendt i myndighedshøring

  1. Eva Zangenberg skriver:

    Oh gru!!!

  2. Bodil Holst Kjær skriver:

    Hvordan kan vi være sikre på, at høringsberettigede myndigheder udtaler sig? For jeg går naturligvis ud fra, at alle er modstandere af projektet. Jeg har skrevet til Kalundborg kommune for en sikkerheds skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.