Landliggerudvalget og Kalundborg Kommune

De potentielle havvindmøller i Jammerland Bugt, er blevet behandlet politisk af Kalundborg Kommune i over et år. I den periode, er det yderst begrænset hvor meget information, der er udsendt til borgerne og specielt ejerne af sommerhuse, campingpladser og helårshuse ved den berørte kyststrækning.

Landliggerudvalget er et forum for dialog mellem Kalundborg Kommune og ejere af sommerhuse i kommunen. Landliggerudvalget er ikke blevet tilstrækkeligt orienteret om de potentielle havvindmøller, og har via en advokat skrevet nedenstående brev til Borgmester Martin Damm. Når Martin Damm har svaret på brevet, vil vi naturligvis vise svaret på denne hjemmeside.

Advokat_landliggerudvalg

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Landliggerudvalget og Kalundborg Kommune

 1. Flemming Hvidt skriver:

  Energi Styrelsen har i rapporter fra April 2007, “vurdering af de visuelle forhold ved opstilling af store vindøller på havet” og juni 2012, “vurdering af de visuelle forhold af store vindmøller nær kystområder” udgivet udmærkede generelle visualiseringer.

 2. John H, Formand GF Bjerge Nordstrand skriver:

  Super håndtering Landliggerudvalg og Ebbe fra område 4!
  I har fuld opbakning fra Grundejerforeningen Bjerge Nordstrand og mange af vores medlemmer har allerede tilmeldt sig Borgermødet torsdag den 23. april i Svallerup Forsamlingshus.

  På bestyrelsens vegne
  John H, Formand GF Bjerge Nordstrand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.