Visualisering 1

molle1

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Visualisering 1

 1. Viggo Petersen formand Grundejerforeningen Hjorthøj. skriver:

  Det forekommer helt forrykt, at give tilladelse til opstilling af kystnære kæmpemøller, lige foran et af landets største sommerhusområder. De vil komme til at udgøre et stort blinkende bagtæppe, både dag og nat, for med den højde, skal de givet vis udstyres med luftfartslys. det vil blive ulideligt at se på, så både den økonomiske og æstetiske værdi vil styrtdykke. Det må betegnes som en katastrofe for området, og aldeles uforståeligt, at Energistyrelsen overhovedet, har udpeget dette område som egnet til kystnære kæmpevindmøller.

 2. Roan Jespersen skriver:

  Mange tak til tovholdere og ildsjæle for oprettelse af hjemmeside, til modstand mod vindmøller ved vor elskede kyst, som Viggo beskriver det, er også jeg stærkt imod opstilling af denne park, jeg ser vort store rekreative område totalt nedprioriteret til fordel for vindenergi, sommerhusejere har købt deres ejendom for at kunne gå til stranden, dels for at bade, dels for at se solnedgange, hvilket nu vil blive voldsomt forstyrret, fremtidigt må der også regnes med at hele bugtens ejendomme inkl. den sydlige del af Røsnæs halvøen vil blive en hel del sværere at sælge, hvem vil købe udsigt til vindmøller, hvis ikke det er en nødvendighed.
  Hilsen
  Roan

  • Jørgen Karlsen skriver:

   Ikke nok med det, vi taler om nationale herlighedsværdier som ødelægges uden at det kommet til ar reducere den samlede europæiske CO med et eneste gram. Hvem står bag denne sag, og vi må have politikkerne ud af busken.

 3. Stine Foersom og Lars Sørensen skriver:

  Har overvejet om man kunne få en person, der er kyndig i programmet Photoshop til at lægge 80 havmøller på et foto fra sydsiden af Asnæs.

 4. Jørgen Karlsen skriver:

  Vindmøllerne er en skandale fordi det ødelægger nogle helt unikke herlighedsværdier. Økonomi er nok det mest slagkraftige argument og vi må lave en vurdering af hvad det kommer til ar koste kommunen i faldende skatteindtægter. I første omgang må vi have lavet vurdering af hvad det betyder for ejendomsskatter og grundskyld i området.

 5. Michael Christian Knudsen skriver:

  Jørgen Karlsens har en klar pointe men spørgsmålet er hvilke myndigheder der skal foretage vurderingen og om en reduktion af vurderinger vil være gældende og mærkbar ud over for huse beliggende i første række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.