Jammerland Bugt i TV2 tirsdag den 15. september

I TV2 var der igen omtale af Jammerland Bugt, og Energiministeren gentog, at han ikke vil lovgive med tilbagevirkende kraft, og dermed stoppe projektet. Ministeren glemmer tilsyneladende flere ting:

 1. European Energy har kun fået en tilladelse til forundersøgelse, hvilket på ingen måde er det samme som en etableringstilladelse
 2. Tilladelsen til forundersøgelsen er givet på et helt fejlagtigt grundlag, idet Energistyrelsen “misforstod” at Kalundborg Kommune er modstander af projektet
 3. Alle investorer i projekter af denne type er meget professionelle og ved alt om de risici sådanne projekter indebærer. De kender alt til risikoen for at projektet droppes. Derfor behøver ministeren ikke at være nervøs for at komme til at såre nogens følelser eller Danmarks omdømme, hvis han gøre det eneste rigtige og tænker mere på naturen og tusindvis af borgere end på en yderst professionel investor.

Indslaget i TV2 findes her:

Nye regler, men ikke for Jammerland Bugt

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Jammerland Bugt i TV2 tirsdag den 15. september

 1. Peter K skriver:

  Ja der er et stort “F U” til os borgere fra ministeren.

  Hvis kampen skal tages op, så tror jeg tiden er moden til at foreningen snarligt afholder ekstraordinær generalforsamling eller repræsentantskabsmøde, med henblik på at konsolidere foreningens økonomi og medlemsordning, i forventning om voksende udgifter til juridisk assistance. Det kan vel næppe undgås at Energistyrelsen skal trækkes i retten?

 2. Holger Hansen skriver:

  Jeg har længe været modstander af vindmøller i Jammerland bugt. Derfor deltog jeg i mødet i Kalundborg den 5. september. Et sobert og informativt møde. Nu mangler jeg at se VVM-redegørelsen. Skriver I på denne side, når den er tilgængelig?
  M.v..h.
  Holger Hansen
  tlf. 4129 4173.

  • jammerlandbugt skriver:

   Hej Holger
   VVM-rapporten er såvidt vi ved endnu ikke sendt i såkaldt stjernehøring hos de forskellige myndigheder. Vi skal nok skrive på hjemmesiden, så snart der er nyt om VVM-rapporten, men det er der altså ikke endnu.
   Mvh
   Beskyt Jammerland Bugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.