Meddelelse vedr. generel modstand mod kystnære havvindmøller

Som det gentagne gange er blevet påpeget, så er foreningen Beskyt Jammerland Bugt på ingen måde modstandere af vindenergi, og vi støtter fuldt ud den grønne omstilling. Vi er imidlertid modstandere af, at gigantiske havvindmøller placeres i områder hvor naturen og lokale beboere lider voldsom skade.

Vores fokus er naturligt på den skrøbelige natur omkring Jammerland Bugt, men nu er der startet et landsdækkende initiativ omkring alle de kystnære havvindmølle-projekter, der påtænkes og projekteres langs Danmarks kyster.

Bestyrelsen for foreningen Beskyt Jammerland bugt vil derfor gerne henvise interesserede til den kampagne, der foregår på: www.nej-til-kystnare-vindmoller.dk/

Interesserede kan her give deres underskrift som støtte til den generelle modstand mod kystnære havvindmøller i hele Danmark. Som hos Jammerland Bugt, er det et kernepunkt at havvindmøller hører hjemme på havet – ikke ved kysten.

Det skal understreges, at foreningerne bag det nye initiativ også går fuldt ud ind for at den grønne energiforsyning skal udvikles og vokse, ved brug af vindkraft, solenergi m.m.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Meddelelse vedr. generel modstand mod kystnære havvindmøller

  1. Don Quijote skriver:

    Har netop været inde og skulle give min underskrift og blev lettere skuffet – kun 48 stk. – kan det virkelig være rigtigt, at der ikke er større interesse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.