MF Jacob Jensen (V) støtter kampen mod havvindmøller i Jammerland Bugt

Som det fremgår af nedenstående artikel fra Nordvestnyt, støtter Venstres finansordfører Jacob Jensen kampen mod havvindmøller i Jammerland Bugt. Jacob udtaler at Folketinget bør have modet til at ændre en fejlagtig beslutning, også hvis det koster en eller anden form for kompensation.

Vi – og havmiljøet i Jammerland Bugt – takker for støtten og håber at Jacobs holdning breder sig til mange flere medlemmer i Folketinget.

Jacob Jensen MF

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to MF Jacob Jensen (V) støtter kampen mod havvindmøller i Jammerland Bugt

  1. Peter K skriver:

    Der står intet i den Danske grundlov om der ikke kan lovgives med tilbagevirkende kraft, og der findes mange eksempler i Danmarks politiske fortid på samme.

    Af Justitsministeriets vejledning om lovkvalitet fra 2005, som ministerierne skal forsøge at rette sig efter, hedder det, at det er et ”almindeligt lovgivningspolitisk princip”, at bebyrdende love ikke bør have tilbagevirkende kraft, medmindre tungtvejende hensyn gør det nødvendigt.

    Så det er kun et politisk, og ikke et juridisk bindende princip der holder V tilbage.

    Fint at JJ melder klart ud, og mange tak for støtten. Men hvis JJ’s partifæller i dette tilfælde ikke vil lade sig overbevise til at lovgive med tilbagevirkende kraft i dette tilfælde, så er det fordi det der deres valg. Det er ikke fordi de ikke kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.