Ministeren kigger på Jammerland Bugt – Kommentar fra borgmester Martin Damm

I henhold til nedenstående artikel fra Nordvestnyt, overvejer Energiministeren af ændre loven således, at åben dør princippet ikke kan benyttes til opstilling af kystnære havvindmøller, på steder hvor lokalbefolkningen er modstandere.

Nordvestnyt 13. juli 2015

Tirsdag den 14. juli havde borgmester Martin Damm en kort kommentar til oplysningen om, at Energiministeren overvejer at ændre åben dør loven. Foreningen “Beskyt Jammerland Bugt” frygter, ligesom borgmesteren, at en eventuel lovændring ikke vil gælde med tilbagevirkende kraft, således at Jammerland Bugt ikke slipper for de mange havvindmøller.

Nordvestnyt 14. juli 2015

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ministeren kigger på Jammerland Bugt – Kommentar fra borgmester Martin Damm

 1. Frederikke kroon skriver:

  Se TV2 New hertil morgen den 27/7 om protest mod kystnære havvindmøller, nu er kommuner, ngo’er og visse politikere er imod processen!

  Flot arbejde af vores forening!

 2. Lars pedersen skriver:

  Hvorfor tror Martin Damm
  Ikke på lovgivning med tilbagevirkende kræft
  Det har vi set på så mange område eks eftelønning og pensionsalderen.
  Her var vi mange som blev ramt. Så vi er efterhånden vandt til politikkere laver lovgivning med tilbagevirkende kraft. Så det er efterhånden helt legalt eller forventet, at man laver lovgivning med tilbagevirkende kraft.
  De omtalte vindmøller siges at komme 4 km fra land, bor selv med udsigt til vindmøllerne på Asnæs ved Kalundborg, og må desværre give dem som var i tv idag ret i de forstyrre din fred når du sidder og kigger ud over vandet, har en af vores venner som ad sammevgrund har byttet plads ved spisebordet, hun ser ikke så godt, men han ligesom jeg ikke kan lade være med at se på møllerne der Drejers rundt rundt rundt, og gør udsynet over havet, som skulle give ro i sjælen istedet er blevet en stress faktor.
  Jeg har valgt at lade mine træer gro for fjerne det flotte udsyn over havet som vi betaler herlighedsværdi af forsvinde bagved mine træer, og dermed begrænset min herleigsværdi, for at slappe af ved morgenkaffen.
  Der er intet ud over penge, der forhindre havvindmøller kommer til havs, (langt ude) det er kun spørgsmålet om længden på el kablerne og så økonomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.