Referat af generalforsamling i “Beskyt Jammerland Bugt” – 1. oktober 2016

Der blev afholdt generalforsamling i foreningen Beskyt Jammerland Bugt lørdag den 1. oktober 2016. Tilstede var omkring 100 mennesker der bl.a. hørte nedenstående formandsberetning fra Jens Rønnemoes Pedersen. Opdateret pr. 10. oktober 2016.

Beretning: 20161001-bjb-referat-fra-generalforsamling

På mødet blev det understreget at kampen langtfra er vundet, således fortsætter European Energy ufortrødent projektet med at opstille op til 80 gigantiske vindmøller midt i den smukke Jammerland Bugt.

Derfor er der brug for økonomiske midler til bl.a. at betale for konsulenter, advokater og andre, der hjælper os i kampen for at bevare den uspolerede kyststrækning. Alt arbejdet i bestyrelsen og de forskellige arbejdsgrupper foregår frivilligt og ulønnet.

Det årlige kontingent for privatpersoner blev derfor hævet til kr. 150, mens grundejerforeninger betaler kr. 30 pr. medlem. Yderligere blev det understreget at foreningen gerne ser langt flere medlemmer herunder flere grundejerforeninger. Husk derfor at betale kontingent, der er brug for pengene.

 

Endeligt fik foreningen, som påskønnelse af indsatsen for naturen, overrakt et maleri, der straks sættes på auktion til fordel for foreningens arbejde. Yderligere oplysninger om auktionen er her: https://www.facebook.com/jammerlandbugt/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Regnskab findes her. Vi beklager at det ikke er blevet lagt op på hjemmesiden tidligere, men kun uddelt på generalforsamlingen. 20171028 BJB-Regnskab-2015-2016

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.