Tak for støtten – Der er ikke mindre end 450 indsigelser!

Kære alle,

Så er den offentlige høringsperiode slut. Foreningen Beskyt Jammerland Bugt og advokat Brian H. Andersen har skrevet en indsigelse mod det fremlagte VVM-materiale, og denne er afleveret til Energistyrelsen.

Tak til alle der har bidraget enten med egne indsigelser og/eller med gode indlæg til ovenstående.

Opdatering 1. marts 2019 kl. 12.00: Energistyrelsen oplyser her til morgen, at de har modtaget ikke mindre end 450 indsigelser mod projektet i Jammerland Bugt. Det er imponerende!

I vores indsigelse anfægtes yderligere 80 punkter i den fremlagte VVM-miljøredegørelse, udover de ca. 30 vi har nået at fremvise her på hjemmesiden.

Masser af forhold i materialet er forkert, masser af miljønegative forhold er undervurderet og de meget få miljøpositive forhold er overvurderet.  

De miljønegative forhold er væsentligt i overtal, selv i det fremlagte utilstrækkelige og chokerende fejlbehæftede materiale. 

Vores indsigelse kan læses her på siden under ”VVM-Materiale 2019”

Nu er det så Energistyrelsen, der skal kigge indsigelserne igennem og vurdere disse. Vi holder tæt øje med dette arbejde. 

Vi finder ganske åbenlyst, at placeringen af en havvindmøllepark i Jammerland Bugt, er meget uheldig og truer såvel natur, dyr, landskab, rekreative værdier og mennesker i et helt uacceptabelt niveau!

Vi er glade for… og beærede over… at så mange har fulgt og deltaget i arbejdet. Der har været stor deltagelse til møder, stort engagement i området og meget stor trafik på www.jammerlandbugt.dk Næsten 750.000 besøg fra i alt små 190.000 IP-adresser på denne hjemmeside.

Vi håber anstrengelserne krones med held og havvindmøllepark-projektet i Jammerland Bugt (igen) bliver afvist! Først da lukkes denne hjemmeside.

Skulle sådan afvisning mod forventning ikke snarligt ske, er vi klar med næste demokratiske skridt, se nærmere i indsigelsen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Tak for støtten – Der er ikke mindre end 450 indsigelser!

 1. Finn Bach skriver:

  Kære bestyrelse og øvrige gode kræfter

  Jeg vil gerne udtrykke min store taknemlighed over det fantastiske arbejde I har gjort gennem den lange proces og senest ifht. høring/indsigelse.
  I foreningen Beskyt Jammerland Bugt, er vi umådelig heldige og privilegerede at vi har jer til at arbejde for os alle sammen.
  Jeg kunne ikke være bedre repræsenteret!

  I øvrigt er jeg også lidt stolt – stolt over at være med i en “græsrodsbevægelse” som reelt forholder sig åbent, positivt og sagligt til den nødvendige grønne omstilling – men som blot insisterer på at fornuften kommer ind i debatten!
  OG vi har allerede haft indflydelse på klima/miljø politikken – det er jo blandt andet os som har været med til at påvirke til ændring af lovgivningen…. så sånoen back-door projektmagere ikke længere har “frit slag”……
  Nu mangler vi bare at “vores” projekt afvises!!!!

  Mvh Finn Bach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.