Artikel om fælles aktionsgruppe – Jammerland Bugt

Vedhæftet findes en ny artikel fra lokalavisen, hvor der opfordres til at danne en fælles aktionsgruppen mod havvindmøllerne i Jammerland Bugt.

Husk at vi er tilhængere af grøn energi – flere af os arbejder professionelt med dette – men vi mener entydigt, at havvindmøller hører hjemme på havet, og ikke ved kysten.

jens

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Artikel om fælles aktionsgruppe – Jammerland Bugt

 1. Mona Møller skriver:

  Jeg er en af de heldige der har sommerhus på Bjerge Nordstrand, nyder at komme ud i den fantastiske natur som netop dette område byder på. Det glæder mig rigtigt meget at der er oprettet et naturreservat i Kalundborg Kommune ca 5 km fra bugten, så hvorfor ikke beholde den enestående natur i hele området og bevare hele vestsjælland som naturreservat, og befri os for den rædsomme udsigt med 80 vindmøller. Der er mange ting vi sommerhusejere er uenige om’ men vi holder sammen om at bevare dette område som et fristed hvor vi finder roen i hverdagen.
  Jeg er helt enig drop dette rædsomme projekt, og sats på vind energi på havet, vi har så meget åbent hav der er ideelt til vindenergi, som jeg også mener er fremtidens energi.
  Mona Møller

 2. Karsten Jensen skriver:

  Jeg er den heldige ejer af en lille landbrugs ejendom Svallerup Søvvej 15 som ligger 100 m fra bugten nærmeste nabo til møllerne jeg vil selvfølgelig på det kraftigste gå imod alle vindmøller i Jammerland bugt, min Kone og jeg var med til møde i Gørlev hallen det så ud til der var mange ting Orbicon ikke gjorde professionelt. vi er indstillet på at yde alt det der kan forhindre opstilling af møllerne.

 3. Bodil Holst Kjær skriver:

  Der er allerede nogen, der har gjort et stykke arbejde, men jeg kan ikke rigtigt finde ud af, om der en aktionsgruppe? Er der det? Jeg arbejder lidt på sagen, men måske ville det være en god ide at handle fælles, da jeg ikke er klar over, om jeg gør mere skade en gavn.
  Jeg har henvendt mig til Danmarks Naturfredningsforening, Energistyrelsen og Miljøministeriet. Hvis projektet skal hindres, tror jeg det er vigtigt at handle nu.

  • jammerlandbugt skriver:

   Kære Bodil
   Der arbejdes lige nu med at stifte en forening med vedtægter, bankkonto m.v.
   Ligeså snart vi har flere oplysninger, vil vi skrive det her på hjemmesiden.
   På kort sigt er det vigtigt, at skaffe så mange venner og allierede som muligt, herunder at få mange online underskrifter.
   Det helt store slag skal slås til efteråret, når vi skal skrive officielle indsigelser mod projektet.
   Mange hilsner
   “Foreningen beskyt Jammerland Bugt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.