Hvor har vi borgmester Martin Damm?

Kalundborgs borgmester Martin Damm har gentagne gange afvist, at Kalundborg kommune kan gøre noget som helst imod opsættelsen af gigantiske havvindmøller i Jammerland Bugt.

Inden kommunens relation med European Energy A/S startede, udtalte Martin Damm imidlertid under overskriften: “Kalundborg fravalgte følsomt område”:

“Vi havde to områder med til mødet med ministeren, og vi sagde, at hvis der skulle reduceres i antallet af placeringer, så havde vi det fint med at Jammerland Bugt faldt ud og vi beholdt Sejerøbugten. Jammerland Bugt er vores største sommerhusområde, og den er meget mere langstrakt og med plads til færre møller. Vi har fået det præcis som vi ville have det,” siger Martin Damm til Jyllands-Posten.

Vi er mange borgere i Kalundborg Kommune, der håber at Martin Damm vil holde fast i det han sagde i november 2012, og vil komme ind i kampen mod havvindmøllerne i Jammerland Bugt.

Martin Damm i 2012

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Hvor har vi borgmester Martin Damm?

  1. Inge skriver:

    Jeg skrev den 8.5. til Martin Damm og opfordrede ham til at varetage kommunens interesser. Martin Damm svarede den 11.5. 2015 ved at henvise til at Kalundborg Kommune ikke har myndighed på søterritoriet. Men forholdt sig i øvrigt tavs om, hvad han mener, kommunens interesser er. Er kommunens interesser = tætte forbindelser til det private erhvervsliv, som kan tjene penge på at fylde en af landets naturskønne sommerhusområder med såkaldte havvindmøller? Eller er kommunens interesser = borgernes interesser, både de fastboende, som nyder naturen og området året rundt, og de borgere, som nyder sommerlandet? Har Martin Damm overvejet, hvad vindmøller i jammerland bugt vil betyde for turisterhvervet? Det vil blive meget svært at reklamere for sommerlandets attraktioner med udsigt til en skov af vindmøller i bugten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.