Jammerland Bugt – Krav om fremdrift for igangværende havvindmølleprojekter

Den lidt tekniske overskrift på dette indlæg, relaterer sig til Energiministerens seneste lovforslag, hvori det fremgår, at der vil bliver opsat såkaldte fremdriftskrav for havvindmølleprojekter, der allerede er i proces. Dette betyder at investor IKKE kan lægge et givet projekt ned i skuffen, og f.eks. vente på at energipriserne stiger.

Dette er ganske interessant for projektet i Jammerland Bugt, idet investor Knud Erik Andersen i nedenstående helt nye artikel, udtaler at projektet tidligst starter i 2019, måske endda langt senere.

http://sn.dk/Kalundborg/Lave-energi-priser-kan-stoppe-upopulaere-havmoeller/artikel/533992

Hvis Knud Erik Andersen fra European Energy A/S får sin vilje, skal borgerne omkring Jammerland Bugt altså vente mindst 4 år, før de ved om der kommer gigantiske havvindmøller eller ej. Dette er i klar modstrid med Energiministerens udmelding, hvilket også fremgår af nedenstående artikel.

artikel 20151126

Vi er mange, der forventer at Energiministeren står fast på sin udmelding og sit lovforslag, og hurtigst muligt får afklaret denne situation, således at borgerne omkring Jammerland Bugt ikke skal vente i mindst 4 år, før vi ved om vores dyrbare natur bliver ødelagt.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Jammerland Bugt – Krav om fremdrift for igangværende havvindmølleprojekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.