Kalundborg Kommune klager også til Energiklagenævnet!

Foreningen Beskyt Jammerland Bugt står ikke alene med en klage til Energiklagenævnet over den mulige opsætning af gigantiske havvindmøller i den naturskønne Jammerland Bugt.

Som det fremgår af artikler i Nordvestnyt nedenfor, har Kalundborg Kommune også klaget til Energiklagenævnet.

Klagen fra en enig kommunalbestyrelse i Kalundborg Kommune påpeger flere emner, herunder mangelfuld visulisering og andre mangler i VVM-materialet, negativ turistpåvirkning samt stor folkelig modstand.

Læs mere i artiklen her:

Foreningen Beskyt Jammerland Bugt er meget tilfredse med at også den lokale kommune markerer sig kraftigt som modstander af dette projekt, og vi håber at det har en effekt på behandlingen i Energiklagenævnet.


Foreningen Beskyt Jammerland Bugt er af miljømæssige årsager og med udgangspunkt i gældende lovgivning herom, modstandere af havvindmøller i Jammerland Bugt.

Vi støttes af de svenske miljømyndigheder, Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Jægerforbund, Akademirådet og flere end 5.000 bekymrede borgere.

Den grønne omstilling er nødvendig og havvindmøller er meget fornuftige, men de skal placeres på havet og absolut ikke i en naturskøn bugt, der rummer særligt og konventionsmæssigt beskyttet dyreliv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.