Kom til ’folkemøde’ om Jammerland Bugt

Hvad skal der ske med Jammerland Bugt?

Der er lagt op til politisk duel når Jacob Jensen, medlem af Folketinget (V) og Kaare Dybvad, Udlændinge- og integrationsminister (S) møder borgmester Martin Damm, som deltager på vegne af Kalundborg kommune.

Vi sætter fokus på Jammerland Bugt, vindmøllerne og et af tidens helt store dilemmaer i energidebatten: ønsket om mere vedvarende energi, men samtidigt ønsker vi at beskytte vores sårbare natur.

Kom og vær med når Jacob Jensen, Kaare Dybvad og Martin Damm tørner sammen i:

Svallerup Forsamlingshus

Onsdag den 21. september kl. 19 – 21

Bland dig i debatten og oplev demokratiet, når det er allerbedst og allermest levende.

Der bliver mulighed for at købe kaffe, vand og øl. Vi tager imod mobile pay og kontanter.

Vi glæder os til at høre netop din stemme og dine debatindlæg, så sæt straks kryds i kalenderen. Der kan maksimalt være 120 deltagere, så kom i god tid.

Mødet er arrangeret af foreningen Beskyt Jammerland Bugt i samarbejde med Jacob Jensen og Kaare Dybvad

Beskyt Jammerland Bugt støttes af de svenske miljømyndigheder, Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Jægerforbund, Akademirådet, Kalundborg Kommune og flere end 5.000 bekymrede borgere.

Den grønne omstilling er nødvendig og havvindmøller er meget fornuftige, men de skal placeres på havet og absolut ikke i en naturskøn bugt, der rummer særligt og konventionsmæssigt beskyttet dyreliv. Foreningen Beskyt Jammerland Bugt støtter til fulde den grønne omstilling.

Husk at staten opgav at opføre havvindmøller i Jammerland Bugt, da man mente at det ville blive alt for stor en belastning af området. European Energy A/S fandt et hul i loven – om åben dør – og gik i gang med et projekt, der med den nugældende lovgivning ikke ville kunne gennemføres. European Energy A/S,  har derfor ikke handlet i ”god tro” og projektet burde for længst være opgivet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.