Svar fra Energistyrelsen er kommet

HUSK at generalforsamling i Beskyt Jammerland Bugt finder sted den 17. oktober 2020 kl. 10.00 i Gørlevhallen. Der vil være fuld fokus på at overholde samtlige corona-restriktioner til mødet.

Som vi beskrev i sidste indlæg, har foreningen Beskyt Jammerland Bugt skrevet til Energistyrelsen for at få afklaret den aktuelle status, specielt med henblik på de yderligere fugleundersøgelser, der tidligere er blevet afkrævet projektmageren (European Energy A/S). Svaret er nu kommet og fremgår her:

Som det fremgår af svaret, er det endnu ikke afklaret om European Energy A/S får tilladelse til opførelse af de gigantiske havvindmøller i den naturskønne Jammerland Bugt.

Dette betyder også, at vores kamp for at beskytte naturen mod dette groteske og unødvendige overgreb fortsætter for fuld kraft. Du kan høre meget mere om de fortsatte bestræbelser til generalforsamlingen den 17. oktober.

Foreningen Beskyt Jammerland Bugt er af miljømæssige årsager og med udgangspunkt i gældende lovgivning herom, modstandere af havvindmøller i Jammerland Bugt.

Vi støttes af de svenske miljømyndigheder, Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Jægerforbund, Akademirådet og flere end 5.000 bekymrede borgere.

Den grønne omstilling er nødvendig og havvindmøller er meget fornuftige, men de skal placeres på havet og absolut ikke i en naturskøn bugt, der rummer særligt og konventionsmæssigt beskyttet dyreliv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.